Conference League

Σαββόπουλος: «Δεν είναι υπέρ του Κουέστα οι πιθανότητες - Ίσως πάει και για τρεις μεταγραφές ο Άρης»

Ο Αλέξης Σαββόπουλος αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM στο πως αναμένεται να παραταχθεί ο Άρης απόψε στη ρεβάνς με τη Ντινάμο Κιέβου αλλά και στις κινήσεις που θα κάνει σε μεταγραφικό επίπεδο.

Μέχρι τελευταία στιγμή θα περιμένει τον Χούλιαν Κουέστα ο Άρης, με τις πιθανότητες πάντως να μην είναι υπέρ του Ισπανού γκολκίπερ όπως μετέφερε στον «αέρα» του αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος.

«Ο Κουέστα χτύπησε στο δοκάρι, του γύρισε το πόδι και πρήστηκε πάρα πολύ. Έχει αρχίσει να ξεπρήζεται, κάνει εντατικές θεραπείες και θα τον περιμένουν μέχρι τελευταία στιγμή σήμερα. Ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί, κανονικά δε θα έπρεπε να παίξει Δεν είναι με το μέρος του οι πιθανότητες αλλά θα το παλέψει μέχρι τέλους. Αν δεν παίξει, ο Χουτεσιώτης θα κάνει την παρθενική του συμμετοχή σε ευρωπαϊκό παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι, ειδικά αν έρθει η πρόκριση, οι «κίτρινοι» θα κάνουν κάτι επιπλέον στις μεταγραφές, πέραν του στόπερ, κινούμενοι για έναν ακόμα παίκτη μεοσοεπιθετικά, έχοντας στο μυαλό ότι ίσως φύγει ο Πάλμα, ενώ δεν απέκλεισε να ψάξουν και για ένα «εξάρι».

Αναφορικά με την 11άδα του Άρη κόντρα στους Ουκρανούς, ο Σαββόπουλος ανέφερε ότι θα απαρτίζεται από τους Χουτεσιώτη ή Κουέστα, Μοντογια, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Φεράρι, Ζουλ, Τζούρασεκ, Νταρίντα, Πάλμα, Κάρλσον και Μορόν.

Παράλληλα, κατέγραψε τις διαφορές που θα έχει η Ντινάμο Κιέβου, σε σχέση με το πρώτο ματς και επισήμανε ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα ζητήσει πιθανώς να ανοίξει κι άλλη θύρα λόγω του ότι θα έχει περισσότερο κόσμο από τα 800 εισιτήρια που είχε πάρει.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x